Kategori

1 Bonsai
Orchidpleje i vase og kolbe
2 Violer
Sådan opbevares hvidløg til vinteren derhjemme
3 Bonsai
Romano kartoffelsort
4 Urter
Sådan forlænges levetiden på blomster i en vase

Image
Vigtigste // Roser

Tomat fredag ​​* F1 12 stk. forfatter. H11


Medium sent (fra spiring til frugtning 113-120 dage) determinant hybrid til dyrkning i åbent jord og film drivhuse. Planten er meget bladrig, 100-130 cm høj. Såning til frøplanter i marts - begyndelsen af ​​april. Plukning af frøplanter i fasen af ​​det første ægte blad. Plantning af frøplanter i jorden - begyndelsen af ​​midten af ​​maj eller slutningen af ​​maj - begyndelsen af ​​juni. Planten kræver moderat klemning. Frugten er fladrunde, lyserosa, blank, revner ikke, 180-220 g. Varmebestandig hybrid, frugtbar med salatfrugter af god kvalitet. Modstandsdygtig over for Fusarium og Verticillium. Produktivitet 5,4-6,5 kg / m2.

Tomatfrø fredag ​​F1, Gavrish

Tomatfrø fredag ​​F1, Gavrish

Tomatfrø fredag ​​F1, Gavrish

Den nærmeste afhentningsdato
2020/05/26

  • Producent: Gavrish
  • Stregkode: 4601431035553
  • Frugtnavn: tomat

Tilføj en anmeldelse

TAK FOR DIN TILBAGEMELDING

Din anmeldelse er tilføjet og offentliggøres på webstedet efter moderering.

Hvis du har spørgsmål, kan du bede om et opkald tilbage

Tomatfrø fredag ​​F1, Gavrish

Varers tilgængelighed i hypermarkeder:
  • Darwin Solnechnogorsk - 0 stk.
  • Darwin Podolsk - 0 stk.
  • Darwin Zelenograd - 0 stk.
  • Darwin Pushkino - 0 stk.
  • - 0 stk.

Online butik med varer til sommerhuse, haver og grøntsager

i Moskva og Moskva-regionen!

Vi er glade for at byde dig velkommen til den officielle hjemmeside for Darwin garden hypermarket kæde. Vores hypermarkeder fungerer som en kilde til inspiration for hundreder af tusinder af mennesker, der brænder for havearbejde og landeliv, for dem, der betragter en fridag som en anden stor grund til at gøre noget behageligt, for dem, for hvilke havearbejde giver ekstremt positive følelser!

I vores katalog kan du altid finde: udendørs planter til din have fra de førende planteskoler i Rusland og verden, plejeprodukter til enhver planter, produkter til haven rekreation og meget mere. Ved at besøge vores hypermarkeder kan du ikke kun foretage et køb, men også deltage i ugentlige mesterklasser, få et inspirationsgebyr for nye resultater i haven samt få professionelle råd om ethvert spørgsmål fra vores følsomme konsulenter.

Nu er Darwin 4 hypermarkeder i Solnechnogorsk, Podolsk, Zelenograd og Pushkino, over 30.000 varer til enhver smag og budget, mere end 10.000 kvadratmeter areal, hvor hver meter giver sine besøgende en masse positive følelser!


Vi er glade for at se dig på et af vores hypermarkeder!

Oplysninger om varerne på webstedet præsenteres til gennemgang, tilbuddet er ikke et offentligt tilbud!

Tomat fredag ​​12stk

  • for at forhindre overvækst af frøplanter af grøntsager, blomsterafgrøder
  • dekorativitet, forlængelse af blomstring af potte- og haveplanter, buske

Frøplante potten er rund. Størrelse d-250mm h-200mm. Volumen 7.5L.

Frøplanten er egnet til dyrkning af afgrøder, der kræver efterfølgende plukning, og er også praktisk til rodfæstning af stiklinger af buske og træer.

Phytolamp-fotosyntese 21.

Designet til supplerende belysning af planter under dårlige lysforhold.

Lampen udsender lys, der absorberes af planten med 90%. Rødt lys til vækst af vegetativ masse, blåt til dannelse af rødder og blomster.

Specifikationer:

Nominel effekt (W): 21
Faktisk strømforbrug, (W): 7
Spænding, (V): 85 - 265
Base: E27
Lyseffekt: 420 LM
Rødt spektrum længde, (nm): 630-650
Blå spektrallængde, (nm): 450-460
Arbejdstemperatur, (C): -10-40
Effektivitet, (%): 90
Levetid (h): 50.000. Garanti: 1 år.

Opmærksomhed! Finnerne på varmeveksleren bliver varme under drift, dækker ikke den.

Demonter ikke, undlad at give til børn. Bortskaffes sammen med husholdningsaffald.

Superbestemmende sort til udendørs og midlertidig husdyrkning. Plantehøjde 40-50 cm. Et karakteristisk træk ved sorten er dens RAPIDITY. Fra spiring til modning af den første frugt - 70-75 dage. Frugt, der vejer op til 100 g, afrundet, lys farve, konserves til salatformål. Planten er ikke bundet eller bundet. På grund af den høje tidlige modenhed har frugterne tid til at modnes inden spredning af sen blight. Sorten dyrkes i åben mark og filmhyller. For 1 kvadratmeter m 3-5 planter plantes.

For at fremskynde frøens spiringsproces, forbedre plantesundheden, forbedre frugtsættet, anbefales det at bruge specielt designet plantevækst og udviklingsstimulerende stoffer.

Tomat fredag ​​F1

Planten er meget bladrig, 100-130 cm høj. Såning til frøplanter i marts - begyndelsen af ​​april. Plukning af frøplanter i fasen af ​​det første ægte blad. Plantning af frøplanter i jorden - begyndelsen af ​​midten af ​​maj eller slutningen af ​​maj - begyndelsen af ​​juni. Planten kræver moderat klemning. Frugten er fladrunde, lyserosa, blank, revner ikke, 180-220 g. Varmebestandig hybrid, frugtbar med salatfrugter af god kvalitet. Modstandsdygtig over for Fusarium og Verticillium. Produktivitet 5,4-6,5 kg / m2

Agrotechnics:

Såning af frøplanter i midten af ​​marts. Vælg fasen med 1-2 ægte blade. Frøplanter fodres 2-3 gange med fuld gødning. 7-10 dage før plantning begynder frøplanterne at hærde. Plantning af frøplanter - i midten af ​​maj under filmen, i begyndelsen af ​​juni - i åben jord. Frøplantealder - 60-65 dage (i fasen fra fem til syv ægte blade). Planter har brug for regelmæssig vanding, lukning, løsning og fodring.

Frø tomat fredag ​​F1, 12stk, Gavrish, frø fra forfatteren

Medium sent (fra spiring til frugtning 113-120 dage) determinant hybrid til dyrkning i åbent jord og film drivhuse. Planten er meget bladrig, 100-130 cm høj. Såning til frøplanter i marts - begyndelsen af ​​april. Plukning af frøplanter i fasen af ​​det første ægte blad. Plantning af frøplanter i jorden - begyndelsen af ​​midten af ​​maj eller slutningen af ​​maj - begyndelsen af ​​juni. Planten kræver moderat klemning. Frugten er fladrunde, lyserosa, blank, revner ikke, 180-220 g. Varmebestandig hybrid, frugtbar med salatfrugter af god kvalitet. Modstandsdygtig over for Fusarium og Verticillium. Produktivitet 5,4-6,5 kg / m2.

januarfebruarmartsAprilKanjunijuliaugustseptemberoktobernovemberdecember
Såning af frøplanter
omplantning
høst
Farve:rød
Belysning af senge:Solen
Landingsplan:40x60
Vækstbetingelser:Åben mark eller filmhylstre
Plante størrelse:op til 130
Produktivitet:op til 6,5
Modningsfrekvens:Midt sent

Levering.

Du kan få dit produkt på følgende måder:

  • Eget afhentningspunkt i Moskva. (Forudbetaling påkrævet)
  • Afhentning ved Boxberry afhentningspunkter. (Betaling ved modtagelse eller forudbetaling)
  • Levering med Boxberry-kurer "til døren" i Moskva og Skt. Petersborg. (Betaling ved modtagelse eller forudbetaling)
  • Kontorer "Russisk post", (betaling ved modtagelse (kontant ved levering) eller forudbetaling)

Flere detaljer om leveringsmetoder findes her.

Betaling

Du kan betale for dit produkt på følgende måder:

  • Online betaling på webstedet gennem betalingssystemet Coin
  • Betaling med kontanter eller kort ved modtagelse af varer på Boxberry afhentningspunkter
  • Betaling med kontant eller kort til kurer ved modtagelse
  • Kontanter ved levering ved modtagelse på de russiske postkontorer
  • Forudbetaling af en konto i enhver bank i Den Russiske Føderation

Flere detaljer om betalingsmetoder kan findes her.

Købe dette produkt

Frø opfylder kravene i internationale standarder og GOST RF 12260-81

Indeholder ikke genetisk modificerede organismer (ingen sundhedsskader)

Yderligere Information

Onlinebutikken Gavrish tilbyder et stort udvalg af frø med levering i hele Rusland. Fra os kan du købe frø tomat fredag ​​f1, 12stk, gavrish, frø fra forfatteren til en pris af 24 rubler.

Vi tilbyder kun produkter af høj kvalitet fra førende russiske producenter samt et udbud af frø fra udenlandske avlsvirksomheder i Holland, Tyskland og Frankrig.

Leveringer sker regelmæssigt og uden forsinkelse. Frø tomat fredag ​​F1, 12stk, Gavrish, frø fra forfatteren kan bestilles online på webstedet ved at ringe til 8-495-902-77-18, og også købe (forudbestilt påkrævet) på vores kontor på adressen: 127018, g. Moskva, Skladochnaya st., 3, bygning 5

© Virksomhedsgruppe "Gavrish", 2020
Alle rettigheder forbeholdes

Man-fre fra 9:00 til 17:00

127018, Moskva, Skladochnaya st., 3, bygning 5

Tomater fredag ​​f1 anmeldelser

Du bruger en forældet browser. Dette og andre sider vises muligvis ikke korrekt i det..
Du skal opdatere din browser eller prøve at bruge en anden.

Deltag i kronikker med forstæderisolering med FORUMHOUSE

At sidde hjemme uden for byen er cool: du kan gå på dit websted, så meget du vil uden konsekvenser, og du kan også foretage reparationer, sortere murbrokker på loftet, passe på haven, arrangere en have, lave et værksted, bygge en bunker i tilfælde af en apokalyps, i almindelighed, hvem kan lide det. Vi er sikre på, at mange af jer vil have en liste over resultater i karantæne, og vi vil virkelig have, at du deler dem, støtter og inspirerer medlemmer af forummet.

Deltag i vores projekt "Sidder derhjemme", og du kan få en kraftfuld trådløs sav som gave!

Hvisken af ​​kronblade

Navigationsmenu

Tilpassede links

Ad

Brugerinformation

Du er her »hviskende kronblade» Vegetabilske frøplanter (åben) »Signatomat

Signatomat

Indlæg 1 til 50 af 950

Del 1 tirsdag den 18. januar 2011 07:33

  • Forfatter: stella1710
  • Firmaets eneste
  • Beliggenhed: Novosibirsk-regionen.
  • Registreret: Torsdag 6. januar 2011.
  • Indlæg: 840
  • Respekt: ​​+121
  • Positive: +7
  • Køn kvinde
  • Alder: 47 [1972-09-28]
  • Sidste besøg:
    Onsdag den 17. juli 2013 20:19

Så tomater snart, lad os tale om, hvem der så, hvordan, hvad og hvornår.

Del 2 onsdag 19. januar 2011 08:38

  • Forfatter: elena-sheri
  • gæsten

Jeg vil så et eller andet sted i februar, jeg har ikke bestemt mig for nøjagtigt, hvornår planterne hele tiden viste sig at være lidt overgroet. Jeg var utålmodig efter at så alt, jeg var bange for at være for sent

Del 3 onsdag 19. januar 2011 16:35

  • Forfatter: fair
  • Firmaets eneste
  • Sted: Omsk
  • Registreret: Mandag den 17. januar 2011.
  • Indlæg: 727
  • Respekt: ​​+174
  • Positive: +159
  • Navn: Olga
  • Sidste besøg:
    Tirsdag den 26. maj 2015 16:36

Jeg såede altid høje i marts, lave dem - i slutningen af ​​marts og begyndelsen af ​​april, i maj, fra 15-20, plantede jeg frøplanter i jorden under dækningen. Der er intet drivhus. I år vil jeg forsøge at så en del af det i slutningen af ​​februar. Og hvem, hvordan og hvornår planter i jorden, hvis der ikke er drivhus? Jeg læste i NH om høje tunneler for høje tomater - jeg vil prøve det i år. Den nederste linje er, at buerne er højere, og de kan sandsynligvis hæves gradvist, og dæklaget kan først være i to lag, derefter i et. Alternativt, hvis uden drivhus.

Del 4 onsdag 19. januar 2011 18:27

  • Forfatter: Zoya
  • Administrator
  • Sted: Krasnoyarsk
  • Registreret: Torsdag 6. januar 2011.
  • Meddelelser: 7380
  • Respekt: ​​+893
  • Positive: +301
  • Køn kvinde
  • Agent: [email protected]
  • Navn: Zoya
  • Sidste besøg:
    I dag 00:24

Olya, hvorfor tomater i februar? Ingen søer selv for os selv i februar, de vokser ud, især i lejligheden. Dit vejr er omtrent det samme som vores, er det plantet i jorden efter 5. juni? Hvor skal du hen i april? I april har vi et stærkt minus, ingen dækning sparer. Efter min mening er det ikke nødvendigt at spilde energi. Så som sædvanligvis sælger du det normalt.

Del 5 onsdag 19. januar 2011 18:48

  • Forfatter: Veilata
  • jeg bor her
  • Sted: Penza
  • Registreret: Fredag ​​7. januar 2011.
  • Indlæg: 2870
  • Respekt: ​​+534
  • Positive: +325
  • Køn kvinde
  • Alder: 61 [1958-11-07]
  • Navn: Valentine
  • Sidste besøg:
    I går 00:09

Piger! Hos landmanden skrev nogen, at han altid planter meget gode, lyserøde tomater, lave og store. Og han tager frø fra sin egen.
Husk ikke hvem?

Del 6 torsdag den 20. januar 2011 06:35

  • Forfatter: fair
  • Firmaets eneste
  • Sted: Omsk
  • Registreret: Mandag den 17. januar 2011.
  • Indlæg: 727
  • Respekt: ​​+174
  • Positive: +159
  • Navn: Olga
  • Sidste besøg:
    Tirsdag den 26. maj 2015 16:36

Zoya, det er enkelt. Tomater er høje og store i slutningen af ​​februar - begyndelsen af ​​marts for at løbe for dem, så de er ældre. I april kaster jeg dem ud på loggien. Det er køligt der, de vokser ikke ud, de bliver fyldige, tørre og. lilla fra kulden. Men når jeg kaster det i jorden (15.-20. Maj) under buerne, bliver de ikke syge, fryser ikke, de slår godt rod. Og i juni, i vores land, er juni også meget uforudsigelig - det er varmt eller koldt, men mine har allerede slået rod, og de er ikke bange for solen, naboerne brænder ofte frøplanter, stænger står, og nye skud kommer fra roden. Sidste år plantede jeg det straks på plads, og nogle, bare i tilfælde af, som en børnehave, bankede tæt sammen, hvis pludselig noget bøjes, kan det altid plantes - de føler sig bedre i jorden end i kasser. Men jeg sådede dette for mig selv, og nu er jeg nødt til at tænke på frøplanter til salg, hvilket betyder, at jeg bliver nødt til at ændre taktikken, jeg kan ikke placere alt på loggia (blomster, grøntsager). Jeg vil så antallet 4-5 april, jeg tror, ​​der vil være normer.

Tomatfrø fredag ​​F1, Gavrish

Tomatfrø fredag ​​F1, Gavrish

Tomatfrø fredag ​​F1, Gavrish

Den nærmeste afhentningsdato
2020/05/26

  • Producent: Gavrish
  • Stregkode: 4601431035553
  • Frugtnavn: tomat

Tilføj en anmeldelse

TAK FOR DIN TILBAGEMELDING

Din anmeldelse er tilføjet og offentliggøres på webstedet efter moderering.

Hvis du har spørgsmål, kan du bede om et opkald tilbage

Tomatfrø fredag ​​F1, Gavrish

Varers tilgængelighed i hypermarkeder:
  • Darwin Solnechnogorsk - 0 stk.
  • Darwin Podolsk - 0 stk.
  • Darwin Zelenograd - 0 stk.
  • Darwin Pushkino - 0 stk.
  • - 0 stk.

Online butik med varer til sommerhuse, haver og grøntsager

i Moskva og Moskva-regionen!

Vi er glade for at byde dig velkommen til den officielle hjemmeside for Darwin garden hypermarket kæde. Vores hypermarkeder fungerer som en kilde til inspiration for hundreder af tusinder af mennesker, der brænder for havearbejde og landeliv, for dem, der betragter en fridag som en anden stor grund til at gøre noget behageligt, for dem, for hvilke havearbejde giver ekstremt positive følelser!

I vores katalog kan du altid finde: udendørs planter til din have fra de førende planteskoler i Rusland og verden, plejeprodukter til enhver planter, produkter til haven rekreation og meget mere. Ved at besøge vores hypermarkeder kan du ikke kun foretage et køb, men også deltage i ugentlige mesterklasser, få et inspirationsgebyr for nye resultater i haven samt få professionelle råd om ethvert spørgsmål fra vores følsomme konsulenter.

Nu er Darwin 4 hypermarkeder i Solnechnogorsk, Podolsk, Zelenograd og Pushkino, over 30.000 varer til enhver smag og budget, mere end 10.000 kvadratmeter areal, hvor hver meter giver sine besøgende en masse positive følelser!


Vi er glade for at se dig på et af vores hypermarkeder!

Oplysninger om varerne på webstedet præsenteres til gennemgang, tilbuddet er ikke et offentligt tilbud!

Tomat Fifty: anmeldelser, fotos, udbytte, egenskaber og beskrivelse af sorten, fordele og ulemper

Karakterbeskrivelse

Frugtegenskaber

Følgende er fotos af 50 tomater:

Fordele og ulemper

Denne sort af tomater har sine egne fordele, blandt hvilke de vigtigste kan skelnes:

Ansøgning

Voksende funktioner

Se videoen! Tomatsort 50

Anmeldelser der plantede

Bedømmelser af tomatsorten Femti gartnere er ekstremt positive.

Tomatshow: yndlingssorter af tomater

Tomaten er sandsynligvis den mest almindelige grøntsag på jorden. ja, måske efter kartofler. Der er et utal af sorter og hybrider i forskellige former og farver. Rund og lang. store og små, giganter og perler. rød, gul, orange, blå, lilla og grøn. stribet og plettet. Hver sommerboer har sine egne yndlingssorter..

Hvilke sorter kan du lide?

Det var så lidt
-bekræft dine historier med fotos;
-angive det nøjagtige navn på sorten;
-beskriv kort hvordan disse tomater vokser i dig;
-angiv, hvilken slags jord du har;
-peger i et drivhus, en tunnel eller i det åbne felt dyrker du dem;
-del hvad du bruger denne sort til;
-angiv i hvilket klima eller region du dyrker tomater;
-angiv, hvilken producent dine frø er, hvis de er købt
-

Dette er hvad der kan dyrkes i fugtigt, koldt, overskyet nordtyskland på ikke særlig frugtbare loams, hvis der er et ønske og et drivhus. Min drivhus er lavet af aluminium og glas med automatisk åbning af åbninger.

Sort krim
Kodenavn sort Krim.
Anstændig høst, koldresistent, sygdomsbestandig. Under halvanden meter. Tomater er store og velsmagende.

Disse tomater er salat. For stor til dåser.
Jeg vil periodisk plante.
Jeg købte frø i Ibei i en græsk butik.

noire blå frugt eller blå
Denne franske sort sælges også som blå frugt, blå eller sinye..

Jeg købte frø i Ibei i en græsk butik.

Til sammenligning på dette foto en stor tomat til højre Sort Krim og tre stykker noire-blå frugt til venstre

Jeg angiver ikke modningsdatoer, for her i vores nord er alt ikke som mennesker. Sent sorter modnes tidligt, tidlige sent eller alle er mellemstore.

BeskedForfatter
Oxana Pshenychna skrev:
noire blå frugt eller blå. Meget ytrende, koldresistent, sygdomsresistent, frygtelig velsmagende

Jeg er enig i, at de er lækre. Men jeg bemærkede ikke modstand mod sygdomme. I denne regnfulde sommer i det åbne felt var de blandt de første, der blev syge. Det var sandt, at de var de første til at følge med. Den første tomat blev fjernet den 8. juli. Jeg er sikker på, at de i bedre vejr ville være mine ledere.

Jeg vil også supplere vores show stykke for stykke
Hovedsageligt dyrket i et drivhus passede udstødningsgasserne ikke ind i drivhuset. Jord: tørv + sand + humus, topdressing under vækst. Voksende region - Mellemural, Perm-territoriet.
Jeg repræsenterer tomaten fra sorten Golden Konigsberg, en busk med en højde på 150-170 cm, til indendørs brug, midt i sæsonen, smuk og velsmagende. De skriver, at det er universelt, men vi spiste alt lige sådan. Afgrøderne var ikke meget rigelige, men jeg tror meget afhænger af temperaturen, frøplanterne blev plantet sent og inden den ekstreme varme blev 3 børster bundet. Frugt 250 - 300 g., Den største var 380 g. Jeg vil bestemt vokse.

Tomatsort kinesisk lilla-violet, frø modtaget fra Marina logika. Frugt 40 - 50 g, farven var ret rødbrun, kødet var grønt indeni, universelt, men mere til emner. Busken er kraftig, der er mange tomater, smagen er almindelig, huden er tæt, temmelig sent moden, høstet indtil slutningen af ​​september. Jeg vil plante et par buske. Dyrket i 1 og 2 stængler, med 2 stængler er høsten fyldigere.

En anden sort til emner, tomatnyhed af Pridnestrovie. Frugt på 100 - 150 g, tæt, god til høst. Den ene busk voksede i et drivhus, den anden kom i udstødningsgassen. I drivhuset var udbyttet meget højere, skønt egenskaberne siger, at sorten er til udstødningsgas. Mid-sæsonen. Høst.

En anden tomat, som jeg vil efterlade i min kollektion, er YAMAL-sorten.
Meget tidlig modning, frugter generelt omkring 100 g, nogle gange mindre og større. Smagen er middelmådig tomat, men vi plukkede den først den 1. juli (i drivhuset), gik af med et smell. Derefter modnet de i en flok. De blev dyrket til mig af 3 gartnere, frøplanterne kom til mig i forskellige højder, nogen havde ikke nok lys, og det var varmt, og nogen var tempereret på loggien. De første buske voksede til sidst op til 60 cm, og de hærdede var ikke højere end 45 cm. Jeg klemte dem ikke, og en masse grene, der var dækket med tomater, voksede. De første blev simpelthen spist, og når der gik mere "ædle" sorter, brugte jeg dem til saltning. Jeg vil bestemt dyrke den, måske ikke i den mængde (der var 14 buske).
Disse er de første, der modnes

Cornis skrev:
Lad det hedde "French from Marina" for nu - kom til mig som "French grapevine" "fra Marina logika, super succes

Lyudochka, Lena Elena T. har allerede konsulteret ejeren af ​​disse frø personligt. Marina logika bekræftede, at dette er "Miracle of Earth" -sorten.

Dette er hvad der kan dyrkes i fugtigt, koldt, overskyet nordtyskland på ikke særlig frugtbare loams, hvis der er et ønske og et drivhus. Min drivhus er lavet af aluminium og glas med automatiske åbningsåbninger.

I dette indlæg samler jeg alle de kirsebær, vi kunne lide.

Ampel Yellow Cherry Tumbling Tom Yellow
Hvorfor de kaldes ampel, forstod jeg ikke. Dette er bare pæne små buske, som ikke behøver at blive fastgjort. Kan dyrkes i gryder. Meget sød. Med hård hud. Vi kunne godt lide det meget. Vi vil vokse hvert år.

De er ikke egnede til åben grund, fordi frugterne knækker meget hurtigt i regnen.
Dette er en uundværlig tomatsort, hvis du har små børn eller børnebørn..
Frø købt på bobby-seeds.com

En anden sort værd at se på. Sandt nok, uden et nøjagtigt navn. Solgt som vildgul. De lugter ikke som vildskab. Høje planter med enorme børster (op til en halv meter bred). Hver klynge indeholder ca. 50 tomater. Planten hænges alle sammen med disse "poter". De er meget tunge, du skal binde dem sammen, ellers bryder de dårligt. Tomaterne er lækre, velegnede til rullning. Jeg tog ikke rigtigt et billede. Disse "monstre" kommer ikke ind i mit kamera.

Frø fra Gartenland Aschersleben.

Jeg angiver ikke modningsdatoer, for her i vores nord er alt ikke som mennesker. Sent sorter modnes tidligt, tidlige sent eller alle er mellemstore.

Dette er hvad der kan dyrkes i fugtigt, koldt, overskyet nordtyskland på ikke særlig frugtbare loams, hvis der er et ønske og et drivhus. Min drivhus er lavet af aluminium og glas med automatiske åbningsåbninger.

Vi kunne virkelig godt lide denne sort. Vi vil vokse regelmæssigt.
Frøene var fra venner, nu vil de være deres.

Indtil videre er kun denne sort dyrket af grønne tomater, men jeg vil prøve andre.

Jeg angiver ikke modningsdatoer, for her i vores nord er alt ikke som mennesker. Sent sorter modnes tidligt, tidlige sent eller alle er mellemstore.

Dette er hvad der kan dyrkes i fugtigt, koldt, overskyet nordtyskland på ikke særlig frugtbare loams, hvis der er et ønske og et drivhus. Min drivhus er lavet af aluminium og glas med automatiske åbningsåbninger.

Stribede romerske eller peberfrugter
Codename "Roma striped"

Jeg havde en plante i to stængler. Vi strækkede os ud i drivhuset til selve loftet. Store tomater, 3-5 stk. på børsten, 7-9 børster. Tomater smager som tomater, intet særligt. Sorten er beregnet til fyldning, men den er også velegnet til krukker og salat. Se sej ud på bordet. Planten led lidt af sen blight.
Regnes som en lunefuld sort. Jeg havde kun frøplanter lunefulde, MEN det overlevede kunstvanding med isvand uden problemer.
Frugtspidser kan tørre ud. Jeg havde kun 3 stykker med tørrede spidser, resten af ​​tomaterne var normale.
Jeg vil periodisk plante.
Jeg købte frø i Ibei i en græsk butik.

Jeg angiver ikke modningsdatoer, for her i vores nord er alt ikke som mennesker. Sent sorter modnes tidligt, tidlige sent eller alle er mellemstore.

Dette er hvad der kan dyrkes i fugtigt, koldt, overskyet nordtyskland på ikke særlig frugtbare loams, hvis der er et ønske og et drivhus. Min drivhus er lavet af aluminium og glas med automatisk åbning af åbninger.

Gule og orange tomater.

Spist frisk i salater og delvist brugt til at tilberede juice.
Jeg vil periodisk plante.
Jeg købte frø i Ibei i en græsk butik.

Kvæg hjerte orange

Frø fra FloraMarket. Desværre er der meget få frø i pakken..

Vi planter hvert år.

Persimmon re-grade
Efter at have læst gode anmeldelser om sorten Persimmon, købte jeg frø fra FloraMarket. Opvokset lidt forkert.
Planter op til loftet, en masse mellemstore frugter med en middelmådig smag. Meget ofte var det nødvendigt at klemme.

Jeg har samlet frø, men der er bestemt ingen garanti for, at børnene gentager moderplanterne. Jeg vil stadig prøve at vokse.

Jeg angiver ikke modningsdatoer, for her i vores nord er alt ikke som mennesker. Sent sorter modnes tidligt, tidlige sent eller alle er mellemstore.

Dette er hvad der kan dyrkes i fugtigt, koldt, overskyet nordtyskland på ikke særlig frugtbare loams, hvis der er et ønske og et drivhus. Min drivhus er lavet af aluminium og glas med automatisk åbning af åbninger.

Røde undersized tomater.

Yamal
Meget produktive lavvoksende tomater. Smagen er middelmådig. De passer meget godt i mine dåser. God syltede.
Jeg voksede en rod i et drivhus. Det var en tidlig høst. Tomaterne modnes næsten samtidig.

Disse tomater begyndte at modnes under filmen allerede i begyndelsen af ​​september. I drivhuset på dette tidspunkt var busken allerede blevet revet ud. Jeg var nødt til at skyde de fleste af dem med grønt.
Både i drivhuset og i tunnelen fik jeg en fremragende høst. Buskene blev hængt op med tomater. Planter kunne ikke bære en sådan vægt af frugter. Jeg forstod stadig ikke, hvordan man binder dem korrekt, fordi en del af høsten modnet i min liggende på jorden.
Først prøvede jeg at knibe dem for at bringe dem i menneskelig form i det mindste lidt, men denne aktivitet viste sig at være ubrugelig. Det er bare, at praktisk talt på hvert sted, bundes frugter straks, og jeg havde simpelthen ikke tid til dem. Som et resultat brød jeg kun dem, der forstyrrede de allerede dannede børster..
Dette er den eneste tomat, som jeg har, som snegle..
Frøene var fra ELITSORT NASINNYA.
Jeg vil vokse utvetydigt.

Jeg havde fem rødder i en tunnel under en film og en i et drivhus under glas. I drivhuset var høsten dårlig. Sandsynligvis på grund af nærheden til agurkejunglen. Agurker fastklemte denne tomatbuske. Og tomaterne i tunnelen var store.
Denne sort forbliver bestemt i min frøboks.
Frø købt på bobby-seeds.com

På dette foto er de større flade Yamal, de mindre runde er Kremser Perle, den lille ting i midten er kirsebærtræer til sammenligning..

Jeg havde ikke muligheden for at åbne og lukke tunnelen i henhold til vejret, så disse to sorter fik varme, kulde og vind og regn helt til starten. Da dette ikke påvirkede høsten, kan jeg med god samvittighed påtage dem stigmaet modstandsdygtigt over for ugunstige forhold.

Jeg angiver ikke modningsdatoer, for her i vores nord er alt ikke som mennesker. Sent sorter modnes tidligt, tidlige sent eller alle er mellemstore.

Top